Koninklijke boeken

Prijsvraag: Raad Meghans tiara en win een tijdschriftenpakket

Nog twee weken en dan trouwen prins Harry en zijn Meghan! Zijn jullie ook al zo enthousiast en nieuwsgierig? Ik heb in ieder geval om de tijd te doden een leuke prijsvraag verzonnen waarmee je een tof tijdschriftenpakket kan winnen! En meedoen is simpel!

Wat moet je doen?
Antwoord geven op de vraag welke tiara je denkt dat Meghan zal dragen op haar trouwdag. Misschien denk je dat ze een nieuwe zal krijgen? Of dat ze misschien er zelfs geen zal dragen. Alles is mogelijk! Laat je antwoord achter in de reacties hieronder!

Voor hulp: kijk op onze pagina over de Britse tiara’s en diademen of bezoek The Court Jeweller en The Royal Order of Sartorial Splendour!

Uit de goede antwoorden trekt een onschuldige hand de gelukkige winnaar.

Wat kan je winnen?
Twee speciale tijdschriften (Royal Collector Magazines 1 & 2) over de verloving en het huwelijk van Harry en Meghan door Royal Life Magazines. Nummer 2 verschijnt zo snel mogelijk na het huwelijk. Zodra ik beide tijdschriften heb, verstuur ik deze naar de winnaar.

Tot wanneer kan je meedoen?
Tot 18 mei 14.00 heb je de tijd om je antwoord in de reacties hieronder achter te laten.

Alvast heel veel succes en plezier!

Lot’s of thanks to the lovely people at Royal Life Magazine for providing this fun prize!

15 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *