Ga direct naar de inhoud

De politieke ambities van Ubolratana van Thailand

Afgelopen week was er veel te doen om het feit dat Ubolratana van Thailand – oudere zus van de Thaise koning – zich kandidaat had gesteld voor de functie van minister-president. Broerlief was het er niet mee eens en liet in een verklaring weten dat het niet gewenst was dat leden van de koninklijke familie zich inlieten met de politiek.

Gevolg: haar partij liet haar vallen en er volgde een officiële diskwalificatie voor de gooi naar de functie van minister-president. Op Instagram liet Uboltarana weten dat het haar speet dat haar plannen en goede intenties problemen veroorzaakten. En ze beklemtoonde nogmaals dat ze geen koninklijk persoon meer is (haar titel leverde ze in toen ze trouwde met een Amerikaan). Ze mag echter niet vergeten dat ze natuurlijk nog wel gewoon deel is van de Thaise koninklijke familie.

Categorieën: Nieuws

«   »

Eén reactie op “De politieke ambities van Ubolratana van Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.