Ga direct naar de inhoud

Eindelijk datum huwelijk voor prins Leka

Prins Leka van Albanië en Elia Zaharia hebben de datum van hun huwelijk bekend gemaakt. De bruiloft zal plaatsvinden in Tirana op 8 oktober dit jaar. Het paar maakte de datum bekend tijdens een bijeenkomst in Cercle Interallie in Parijs. Aanwezig bij deze bijeenkomst waren onder meer de ambassadeur van Albanieuml; voor Frankrijk en de Franse royalty-journalist Stephane Bern.

Het paar is 6 jaar verloofd. Al eerder werd in gesprek met Hans Jacobs van Royalblog gemeld dat het paar op zoek was naar een goede datum, die ook de door hun gewenste gasten uitkwam. Dat lijkt het paar nu gelukt, waardoor er nu uitgekeken kan worden naar een huwelijksfeest op 8 oktober dit jaar. Het speculeren over de gastenlijst kan alvast beginnen!

Foto van Getty Images waar het paar met de gasten proost op de bekendmaking van de datum:

Foto van het paar na de bekendmaking van hun huwelijksdatum:

Categorieën: Nieuws

«   »

Eén reactie op “Eindelijk datum huwelijk voor prins Leka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.